Q/A

Vi uppdaterar om allt Ulrik gör som vi kan få reda på, det är faktiskt sant. Och vi är den ända Ulrik bloggen som faktiskt uppdateras mest. Så var glada över att vi gör det här för er istället !

Och vi svarar så fort vi får frågor som inte är om oss, för vi har sagt innan att vi inte tänker skriva om oss då detta är en blogg om Ulrik.

Vi skriver minst 2 inlägg om dagen och förlåt om det bara blev ett inlägg idag men vi har egna liv också! Just nu är jag på semester så jag kan inte blogga hela dagarna, och Elsa skrev ju det. Så fort vi inte uppdaterar så skapar ni värsta bråket.

Och ni som sa att vi har 2 läsare?? Va? Nej det har vi inte. Bara för att vi får ca 1 kommentar/inlägg betyder det inte att vi har 2 läsare, vi har mer än så (mer än 8 också). Vi har också sagt att ni är dåliga på att kommentera, men jag har märkt att ni har blivit bättre och det är jätte bra, verkligen! Så glöm inte att kommentera, det blir mycket roligare att blogga för oss då och då kanske ni slipper dålig uppdatering en dag till.

Tack alla ni som skriver snälla kommentarer, det är verkligen jätte snällt. Vi läser varenda en!

Nästa gång jag och Elsa träffas kanske det kan bli en frågestund, vi pratade om det i början när vi skapade bloggen! Men lova att inte bråka mer då. Nu skrev jag ett väldigt långt inlägg också men ville bara säga det här.

Postat av: Ella

Er blogg är bäst!!

2012-10-30 kl. 22:39:55
Postat av: Anonym

Fint skrivet! ta inte åt er av alla dumma kommentarer! Sluta aldrig blogga ni är bäst! <3

2012-10-31 kl. 06:31:42
Postat av: Anonym

Så hur många läsare har ni då??

2012-10-31 kl. 06:34:22
Postat av: Nikkel

Oj nu varte lite catfight här dåde!!! Jag tycker chälv att ni är lite för cjänzlig ( asså ni små sjöter bloggen) btw såe håller jah Me alla som skrev (enligt er) negativa kommentarer! Dom havde bara en egen åsikt å ville tyckah till! !!! Fackjuuu

2012-10-31 kl. 07:00:05
Postat av: Nikkel

Nä skämta bah er blogg är suverän den är jätte bra :-D

2012-10-31 kl. 07:11:51



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: